Coaching

De hemel weer houdt de wolken niet om voorbij te drijven!

Tijd voor verandering?

Heb je levensvragen, of ben je chronisch ziek geworden en worstel je daarmee? Voor zowel situaties in je privéleven als in je werksituatie, kan ik je als coach met een verpleegkundige achtergrond ondersteunen in het proces om weer in contact te komen met je innerlijke kracht.

Vaak heb je geen of beperkte invloed op de omstandigheden. Of dit een probleem is hangt af hoe je hiermee om gaat of op reageert. Daar heb je namelijk wel invloed op. 

Met behulp van eenvoudige vragen en hulpmiddelen ondersteun ik je bij je proces en hulpvraag. Daarbij is mijn doel om tot acceptatie te komen van de situatie, gebaseerd op inzicht dat vanuit jezelf komt. Uiteindelijk kun je vanuit deze acceptatie beter omgaan met de dingen die in je leven op je pad komen.

Ruben is een gepassioneerde coach die gelooft dat iedereen de kracht heeft om hun doelen te bereiken. Hij heeft zijn carrière opgebouwd door het helpen van mensen hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Met zijn unieke aanpak combineert hij kennis van psychologie en leiderschap om klanten te helpen hun volle potentieel te bereiken. Ruben is gedreven om mensen te helpen hun dromen waar te maken en hun leven te verbeteren.