Tarieven

I LIVE IN A LOVING, ABUNDANT, HARMONIOUS UNIVERSE, AND I AM GRATEFUL. I AM NOW WILLING TO BE OPEN TO THE UNLIMITED PROSPERITY THAT EXISTS EVERYWHERE – LOUISE HAY

Aanmelding en duur

De lichaamsgeoriënteerde therapie behandelingen kunnen zowel in combinatie met de reguliere medische en geestelijke gezondheidszorg, als een op zichzelf staande therapie worden toegepast. Er wordt geen wachtlijst gehanteerd. Een eerste afspraak is binnen een maand mogelijk.

Een kostenopgave/offerte voor trainingen op maat na overleg over uw wensen.

Wijziging of annulering van een afspraak uiterlijk 24 uur voor de afspraak wordt niet berekend.

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar uw vergoedingsvoorwaarden m.b.t. energetische therapie en of verwijzing door uw huisarts nodig is.

U kunt een lijst van zorgverzekeraars vinden welke vergoeden op de website van mijn beroepsorganisatie die afspraken met zorgverzekeraars heeft gemaakt. www.catvergoedbaar.nl

Kosten

IN DE PRAKTIJK:

€ 95           Kennismakingsgesprek en behandeling, anderhalf uur.

€ 115         Energetische lichaamsgeoriënteerde behandeling, anderhalf uur:

 check-in/update, een uur behandeling gevolgd door evaluatie, reflectie en afronding.

Elke praktijk afspraak wordt achteraf gefactureerd. De betalingstermijn is 14 dagen.

TEVREDEN?

Laat hier uw feedback aanbeveling achter.

 

Waardevrije kleurentaal

Devi Naga Healthcare koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien. Bovendien zijn ze makkelijk te onthouden en zorgen ze er bij onenigheid of conflicten voor dat het gesprek niet te persoonlijk en daarmee onprettig wordt. Een kleur bevat immers geen oordeel. ‘Ik zie veel Rood op een slechte dag’ klinkt heel wat vriendelijker dan: ‘je gedraagt je drammerig en dominant’.