Workshops/ Lezingen

 

For the things we have to learn before we can do them, we learn by doing them – Aristotle

Ruben geeft diverse workshops: Algemene Wondzorg, complexe Wondzorg, debridement en biedt je de uitgebreide kennis en vaardigheden die nodig zijn om wonden effectief te behandelen. Je leert hoe u wonden kunt identificeren, controleren en behandelen, en hoe je de patiënt kunt voorzien van de best mogelijke zorg. Je leert ook hoe je debridement kunt toepassen om infecties te voorkomen en wondgenezing te bevorderen. Deze workshops zijn perfect voor jou als zorgverlener die op zoek is naar een zorgvuldige, effectieve en up-to-date benadering van wondzorg. Je krijgt de kans om te leren van ervaren professionals en om je kennis te verdiepen en je vaardigheden te verbeteren. Word vandaag nog een expert in wondzorg!

Lezingen over energetische therapie en wondzorg

Ruben is gespecialiseerd in het geven van lezingen over energetische therapie en wondzorg deze bieden een unieke kans om meer te weten te komen over de verschillende manieren waarop energie kan worden gebruikt om de gezondheid en welzijn van patiënten te verbeteren. Met behulp van lezingen krijg je een diepgaand inzicht in de krachtige technieken die energetische therapie en wondzorg bieden. Je leert hoe je energie kunt gebruiken om je lichaam te helen, je emotionele balans te herstellen en je geestelijke gezondheid te versterken. Je krijgt ook informatie over de verschillende technieken die je kunt gebruiken om je energie te verhogen, je spirituele groei te bevorderen en je persoonlijke kracht te vergroten. Lezingen over energetische therapie en wondzorg bieden je een diepgaande kijk in de wonderen van de energie en de kracht die het heeft om je leven te verbeteren.

Neem contact op

Neem contact op

Je kunt contact opnemen met Devi Naga Healthcare door te bellen naar 0646132001 of door een e-mail te sturen naar info@devinagahealthcare.nl. Je kunt ook een afspraak maken via de website www.devinagahealthcare.nl/contact.

Bel 06-46 13 2001