Initiatief voor Wereldvrede

Happiness radiates like the fragrance from a flower and draws all goodthings towards you – Maharishi Mahesh Yogi

Devi Naga Healthcare draagt bij middels een financiële ondersteuning aan het doel om op lange termijn wereldvrede te creëren door het ondersteunen van een grote groep Maharishi Vedische Pandits. Deze pandits zijn experten in de eeuwenoude technologieën van vrede die volledig en in hun zuivere vorm in ere werden hersteld door Maharishi Mahesh Yogi.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat, wanneer deze Vedische technologieën – Transcendente Meditatie en TM-Sidhipogramma inclusief Yogisch Vliegen (yoga) – door een grote groep worden beoefend, er meer coherentie en harmonie wordt gegenereerd in het collectief bewustzijn, en een duidelijke daling van misdaad, geweld, terrorisme en oorlog tot gevolg heeft. De recitaties van Vedische teksten en yagya’s zijn een toepassing van de Vedische weten schap van klanken. De uitvoeringen van yagya’s door de Maharishi Vedische Pandits bevorderen evenwicht in de natuur, hetgeen resulteert in vredevolle en positieve invloeden doorheen de hele samenleving

Ons eerste doel is het ondersteunen van een groep van 9000 Maharishi Vedische Pandits, de vierkantswortel van 1% van de wereldbevolking Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat dit voldoende is om een krachtig positief effect te creëren voor de hele wereld.

Neem contact op

Neem contact op

Je kunt contact opnemen met Devi Naga Healthcare door te bellen naar 0646132001 of door een e-mail te sturen naar info@devinagahealthcare.nl. Je kunt ook een afspraak maken via de website www.devinagahealthcare.nl/contact.

Bel 06-46 13 2001