Healing Touch behandelingen

Healing Touch behandelingen zijn een vorm van energetisch therapie dat in de verpleegkunde is ontstaan in de jaren zeventig & tachtig van de overige eeuw is ontstaan  (Founding mothers: Dora Kunz, Dolores Krieger & Janet Mentgen) en sinds de jaren 80 word gebruikt in de reguliere verpleegkundige zorg. Het is een holistische benadering van het helpen van mensen om hun fysieke, emotionele en spirituele balans te herstellen. Healing Touch behandelingen zijn een combinatie van krachtige technieken, waaronder handoplegging, aanraking, visualisatie, ademhalingstechnieken en meditatie.

Als Healing Touch Therapeut (HTT) ondersteun ik je middels traditionele handopleggingen die je helpt om je geest, lichaam en ziel in balans te brengen. Healing Touch combineert een geavanceerde technologie met een oude techniek om je te helpen je innerlijke rust en harmonie te herstellen. Deze therapie maakt gebruik van een combinatie van energie- en massage technieken om je lichaam en geest te helpen herstellen. Het is een effectieve manier om je geestelijke en fysieke gezondheid te verbeteren. Tijdens de behandeling ga ik samen met jou op zoek naar de gebieden waar blokkades voor komen in je lichaam. Waar liggen de grenzen en zijn die ondersteunend of juist beperkend voor je? Leer opnieuw ruimte te maken voor nieuwe energie en inspiratie.

Door de behandeling ervaar je een diepe ontspanning die bi draagt aan; je balans en een gevoel van harmonie hersteld, waardoor je aanzienlijk sneller hersteld van ziekte of depressie. Het is prima als je je ‘leeg’ en futloos voelt. De energiecentra in het lichaam worden tijdens de behandeling weer met elkaar in verbinding gebracht, zodat je energie beter kan stromen. Het effect is vergelijkbaar met het opladen van batterijen; je voelt je energieker en lekkerder in je vel. Het energieveld om je lichaam heen kan ook schoongemaakt en opgeruimd worden, waardoor het voelt alsof je alles vanuit een totaal andere hoek en met frisse ogen kunt bekijken. In de loop der jaren heb ik mijn kennis en kunde verder ontwikkeld onder begeleiding van Wietzke van Oene. En heb ik ervaring opgedaan met het behandelen van verschillende aandoeningen, zoals stress, angst, depressie, chronische pijn en trauma. Ik heb geleerd hoe ik mijn cliënten kan helpen door middel van het verlichten van hun symptomen en het versterken van hun immuunsysteem.

Healing Touch behandelingen zijn een krachtig hulpmiddel voor mensen die op zoek zijn naar een holistische benadering van het herstellen van hun fysieke, emotionele en spirituele onbalans. Door het gebruik van deze technieken kunnen mensen hun gezondheid en welzijn verbeteren.