Devi Naga Healthcare

Praktijk voor energetische Therapie

 

“My love, stay here.
Going in search of Self (as a goal) is illusion;
You are already the One Self.
You will purchase the map,
Only to find you are already Here.”
― Mooji

Ruben is een gepassioneerde professional in de integrale zorg. Hij is gespecialiseerd in Integrative Medicine (IM), een moderne visie op gezondheidszorg waarin lichaam en geest als één worden gezien. Ruben is vastbesloten om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheid van mensen doormiddel van zijn eigen praktijk ” Devi Naga Healthcare” waar hij beschikbaar is voor het geven energetische therapieën aan cliënten. Hij is gepassioneerd om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren door een holistische benadering van hun zorg. 

De aanpak van Devi Naga Healthcare bestaat uit een combinatie van verpleegkunde en energetische therapie. Door deze combinatie wordt een holistische aanpak geboden, waarbij je als cliënt wordt behandeld met behulp van een personaliseerde behandelplan. 

De behandelmethoden die Ruben gebruikt in zijn praktijk, zijn gericht op het versterken van het immuunsysteem, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de doorbloeding. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van technieken zoals Healing Touch.

Door deze combinatie van reguliere en complementaire behandelmethoden wordt er gestreefd naar een optimaal herstel van de energie. De behandelingen zijn gericht op diverse klachten zoals onbalans in het leven, het verminderen van pijn, en het versnellen van het genezingsproces.

Bovendien biedt Devi Naga Healthcare ook een educatieve dienst aan om zorgprofessionals die ervaring willen opdoen in het geven van energetische therapie. Ruben deelt zijn kennis en kunde als docent energetische therapie aan de Academie voor Geesteswetenschappen. 

 

Aangesloten bij:

Gecertificeerd:

Waardevrije kleurentaal

Devi Naga Healthcare koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien. Bovendien zijn ze makkelijk te onthouden en zorgen ze er bij onenigheid of conflicten voor dat het gesprek niet te persoonlijk en daarmee onprettig wordt. Een kleur bevat immers geen oordeel. ‘Ik zie veel Rood op een slechte dag’ klinkt heel wat vriendelijker dan: ‘je gedraagt je drammerig en dominant’.